Arbetar du inom offentlig upphandling?

Då ska du besöka Upphandlingsdagarna 1-2 juni 2021
- Varför?

Utöka ditt nätverk

Upphandlingsdagarna samlar samhällets viktigaste påverkare och aktörer som arbetar inom offentlig upphandling. Skapa nya kontakter och upprätthåll tidigare etablerade. Utbyt idéer, inspireras och underlätta framtida samarbete.

Inspireras och öka din kompetens

Konferensprogrammet är framtaget i ett nära samarbete med relevanta aktörer och ger dig som konferensdeltagare möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av nyheter och trender samt lyssna till praktikfall.

Träffa ledande aktörer

Företag och organisationer som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle finns på plats under båda dagarna. Upplev produkterna på plats, ställ frågor och diskutera med våra utställare och partners.

Årets bankettmiddag

Fortsätt första konferensdagens dialoger på ett mer avslappnat sätt på årets bankettmiddag. Upphandlingsdagarnas första dag avslutas med underhållning och middag för besökare, utställare och talare. Mer information om registrering kommer här!

Lätt att ta sig till Kistamässan

Kistamässan är beläget mitt i ett av världens ledande ICT-kluster, Kista Science City i Stockholm, med närhet till flygplatser, kommunaltrafik och bilvägar. Här finns mer information om hur man hittar till Kistamässan oavsett färdmedel.

Scroll to Top