Lyreco Sverige AB

Om oss

Som kund hos Lyreco kan du vinka farväl till besväret med att handla från flera leverantörer. Hos oss kan du köpa allt till arbetsplatsen från ett och samma ställe. Från kaffe och skyddsskor till kulspetspennor och kontorsstolar. Vi är övertygade om att service och engagemang för även de minsta detaljerna är vägen framåt. Därför har du bara en kontakt, en beställning och en leverans – vi gör ditt köp enklare. Vi erbjuder enkel beställning, snabb leverans, fullständig returrätt i 30 dagar.

Lyreco är ursprungligen ett franskt företag som etablerades 1926 i staden Valenciennes. I dag är Lyreco ett traditionsrikt företag med sitt skandinaviska huvudkontor i Roskilde, Danmark. Vi uppfyller alla dina behov av produkter och redskap till arbetsplatsen. Hos oss hittar du det bästa inom:

Papper och kuvert
Vi levererar allt du kan tänka dig inom kopierings- och skrivarpapper. Är du ute efter vitt eller färgat papper? Och i vilket format? Vi har papper i bl.a. A2-, A3-, A4- och A5-format. Vi har också specialpapper som plotterpapper, bonrullar, ett stort urval av kuvert och mycket annat. Klicka här för att läsa mer och se vårt fullständiga urval av allt inom papper och kuvert!

Bläck och toner
Behöver du nya bläckpatroner eller toner? Då har du kommit helt rätt. Vi har ett stort urval från tillverkarna HP, Canon och Epson – det är dessutom riktigt enkelt att hitta och beställa rätt bläckpatroner/toner. Vi har skapat en enkel guide som hjälper dig hitta rätt. Se vår guide för bläckpatroner och toner här!

Elektronik
Nu när du har både papper och bläckpatroner eller toner behöver du bara en skrivare. Vi har så klart det med. Välj mellan inkjet-, laser- och multifunktionsskrivare från Epson, HP och Canon. Elektronik omfattar dock mycket mer än bara skrivare. Vi säljer headset, Bluetooth-högtalare, externa hårddiskar och mycket annat från tillverkare som Samsung, Logitech och många fler kända varumärken. Klicka här för att se dem alla! Det har nu gått ett år sedan GDPR stod på förstasidorna. Fick ni ordning på det, hur har det gått? Vi har summerat det hela och ger ett par tips.

Kontorsmaterial
En av hörnstenarna i Lyrecos verksamhet är vårt mycket breda sortiment av kontorsartiklar. Vårt stora urval omfattar bl.a. skrivredskap som kulspetspennor, märkpennor och anteckningsböcker och block att skriva i samt kalendrar i praktiskt taget alla format. Se alla våra kontorsmaterial här!

Kontorsmöbler
Centralt för ett kontor är så klart att det ska främja effektivt arbete. Men det måste också vara praktiskt, funktionellt och inspirerande för att kunna göra det. En ergonomisk kontorsstol med ett praktiskt höj- och sänkbart bord. Lampor som ger bra belysning. Väggklockor som både är snygga och praktiska. Samt ett brett urval av hjälpmedel som gör arbetslivet lite enklare. Se våra kontorsmöbler här!

Facility-produkter
Vi har också allt du behöver för när du inte arbetar. Det där som sätter pricken över i:et. Det färskbryggda morgonkaffet direkt från kaffemaskinen som ger en riktigt bra start på dagen. Fläkten som svalkar kontoret under varma sommardagar. Godiset och chokladen till eftermiddagsfikat som ger lite extra energi mot slutet av arbetsdagen. Den praktiska och stilfulla väskan som rymmer all din utrustning. Men också annat som dammsugare och rengöringsmedel för renhållning och god hygien. Se alla våra facility-produkter här!

Sist men inte minst: Hittar du inte det du letar efter – eller är du i behov av produkter med eget tryck? Vi kan med största sannolikhet hjälpa dig med det, allt du behöver göra är att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top