Beans in Cup

Om oss

Beans in Cup är en rikstäckande kaffeleverantör som hjälper ditt företag att skapa smakfulla och hållbara fikastunder. Vi erbjuder olika kaffemaskiner och espressomaskiner för att tillgodose ert behov och vi arbetar endast med utvalda leverantörer av hög kvalité och god driftsäkerhet. Allt för att säkerställa att våra kunder får det godaste kaffet på jobbet

Beans in Cup etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika, men ändå rätt så lika kaffebolag: Kaffebönan, Beans och inCup. Tillsammans finns en bakgrund inom kafferosteri, maskintillverkning och smakkoncept, vilket gör oss till den optimala kaffeleverantören inom kaffe till kontor. Vi ser till att våra kunder har det godaste kaffet, utifrån smak, hållbarhet och driftsäkerhet.

Idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och vi är passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Vi finns på 20 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder, med cirka 200 anställda. Våra värdeord är smak, drift och hållbarhet och vår kunskap och service gör att varje kund får en god upplevelse utifrån dessa värdeord. Vi är också den enda rikstäckande kaffeleverantören som kan erbjuda en godkänd Svanenmärkt kaffetjänst till kontor och företag.

Markerad produkt

Drick kaffe med godare samvete

För oss ska kaffet och våra kaffemaskiner vara det godaste även för miljön. Det betyder att en kopp kaffe från våra maskiner inte bara ska smaka gott, den ska också bidra till en positiv utveckling för både människor och miljö. Vi är fast beslutna om att våra utsläpp ska minska för varje år. Därför arbetar vi aktivt med olika hållbarhetsprojekt inom miljö, sociala- och ekonomiska frågor.

Läs mer »

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss