Upphandlingsdagarna

Sveriges största mötesplats för upphandling och inköp

STOCKHOLM / KISTAMÄSSAN / 24-25 JANUARI 2024

Upphandlingsdagarna 2024: Starkare än någonsin - Möt framtidens upphandling på Sveriges största mötesplats för offentlig sektor!

Välkomna till Upphandlingsdagarna 2024 – ett framstående evenemang för offentlig upphandling! Vi är glada att få sammanföra er här på Kistamässan i Stockholm den 24-25 januari 2024, samtidigt som Lösningar för offentlig sektor äger rum. Detta är ett unikt tillfälle för offentliga aktörer, branschexperter och leverantörer att samlas under ett tak och diskutera framtidens upphandlingsutmaningar och lösningar.

Upphandlingsdagarna 2024 är stolta över att vara en plattform för att främja kunskapsutbyte, innovation och samarbete inom den offentliga upphandlingssektorn

Med ett brett utbud av talare, paneldiskussioner och workshops kommer vi att utforska de senaste trenderna och bästa praxis inom upphandlingsområdet. Vi kommer också att belysa de viktigaste juridiska och tekniska aspekterna av upphandlingsprocessen, och ge er insikter om hur man skapar hållbara och effektiva offentliga inköp.

Denna årliga konferens kommer att vara en mötesplats där ni får möjlighet att nätverka med branschkollegor och experter, utbyta erfarenheter och diskutera de utmaningar ni står inför. Genom att samla både offentliga och privata sektorer strävar vi efter att främja samarbete och innovation, och tillsammans forma framtiden för offentlig upphandling.

Välkomna till Upphandlingsdagarna 2024 – låt oss tillsammans forma framtidens offentliga upphandling!

För frågor, vänligen kontakta
Marie Jacobsson
Tel: 0735-237 200
Mejl: mj@liveexpo.se

Kolla in vad konferensprogrammet för 2020 erbjöd!

Per Lange Kistamässan

Arrangör

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå.

INTRESSERAD AV ATT
STÄLLA UT ELLER VARA PARTNER?

Vänligen kontakta Jan Tömmervik
Mejl: jt@liveexpo.se
Tel: +46 (0)763-11 49 00

Därför ska du gå

Genom föreläsningar, paneldebatter och workshops får du förutsättningarna för att kunna skapa ännu bättre offentliga affärer.

På scen har vi samlat några av landets främsta experter inom offentlig upphandling och inköp som delar med sig av kunskaper, erfarenheter och verktyg som förenklar din vardag.

Mässan är kostnadsfri och här har du möjlighet att prata med högkvalitativa leverantörer från hela Sverige som har produkter och verktyg som utvecklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet med offentliga upphandlingar.

Här presenteras 100-tals innovationer och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som besökare. Besök öppna seminarier på öppna scenen och andra aktiviteter som arrangeras mitt i mässgolvet.

Umgås med branschkollegor och potentiella affärskontakter från hela landet i avslappnade miljöer genom pauser och mingel.

Scroll to Top