KONFERENSPROGRAM

Programmet uppdateras löpande med nya sessioner och talare.

Sortera  
25 Resultat
4 februari, Digitalisering, Föreläsning
Hannes Dernehl 

AI och maskininlärning för inköp

Talare: Hannes Dernehl. En exposé över hur tekniken redan idag används för att förbättra inköp och upphandling samt hur framtiden ser ut.

Läs mer »
5 februari, Plenum
Per Lange 

Årets inspirationsföreläsning

Årets inspirationstalare: Per Lange. Per Lange är en av Skandinaviens mest bokade föreläsare när det gäller motivation och försäljning. Han har personligt utbildat över 20 000 medarbetare och chefer, föreläst för hundratusentals människor över hela världen. Nyligen höll Per en föreläsning för Googles huvudkvarter i Mountain View och fick omdömet: “The speech was extremely well

Läs mer »
4 februari, Entreprenad, Föreläsning
Hedvig Cassne Lagrell 

Avsteg från AB, ABT och ABK

Talare: Hedvig Cassne Lagrell. Avsteg från standardavtalen för entreprenader och tekniska konsulter är vanliga. När är det lämpligt, när passar det inte och vilka kan konsekvenserna av olämpliga avsteg bli?

Läs mer »
4 februari, Digitalisering, Föreläsning
Eva Fredrikson  Nicklas Thorgerzon 

GDPR drygt ett år senare

Talare: Eva Fredriksson & Nicklas Thorgerzon. GDPR påverkar både upphandlingen och avtalet. Här får du en inblick i hur du som upphandlare och anbudslämnare måste agera för att följa regelverket.

Läs mer »
4 februari, Föreläsning, Juridik med affären i fokus
Jerker Alm 

Hur kan avtalet ändras?

Talare: Jerker Alm. Var går gränsen mellan tillåtna ändringar och ändringar som innebär ny upphandling?

Läs mer »
5 februari, Affärer, Föreläsning
Fredrik Kristiansson 

Leverantör för en timme – utmaningar och möjligheter

Talare: Fredrik Kristiansson. Hur gör du när det i upphandlingar ställs krav som stänger ute ditt företag? Genom att arbeta proaktivt går det att påverka de krav som ställs. Ta del av praktiska erfarenheter av ett omsvängningsarbete som ledde fram till storavtal.

Läs mer »
5 februari, Föreläsning, Hållbarhet
Erik Gustafsson 

Livscykelanalys för minskad klimatpåverkan

Talare: Erik Gustafsson. För att kunna ställa rätt krav måste du ha koll på klimatpåverkan i produktens hela livscykel: från råvara och tillverkning till hur den används och återvinns.

Läs mer »
5 februari, Workshop
Gabriella Fossum Gunnarsson 

Offentlighet och sekretess i praktiken

Talare: Gabriella Fossum Gunnarsson. Upphandlare måste i allt större omfattning väga begäran om sekretess på anbud mot offentlighetsprincipen och kraven på transparens i upphandlingen. I en praktisk workshop får du under professionell vägledning göra egna avväganden.

Läs mer »
Scroll to Top